Even voorstellen

Ik ben Janneke Elfferich, Master SEN, Specialist Leren.

Van 2002 tot 2015 ben ik werkzaam geweest als groepsleerkracht op basisschool de Jacobsvlinder (voorheen Prins Bernhardschool) in Zoetermeer. Hier heb ik altijd met veel plezier gewerkt in verschillende groepen, de laatste jaren als leerkracht van de schakelklas (Taalklas). In verband met de groei van mijn praktijk heb ik hier afscheid moeten nemen.

Eigen praktijk
Sinds de zomer 2013 heb ik een eigen praktijk voor Remedial Teaching, bijles en huiswerkbegeleiding: Leren doe je zo! Daarin begeleid ik, in huiselijke sfeer, kinderen uit het basis- en middelbare onderwijs die problemen tegenkomen op school.

Persoonlijke benadering staat bij mij hoog in het vaandel. Je hebt immers niet zomaar deze stap gezet, je maakt zich zorgen. Jouw eigen ervaring met uw kind, jouw verhaal is voor mij een belangrijk uitgangspunt. Als leerkracht en als remedial teacher ga ik uit van de kracht van jouw kind. In een uitgebreid diagnostisch gesprek probeer ik helder te krijgen waar jouw kind goed in is en wat maar niet wil lukken.

Wat heeft jouw  kind nodig om zich te kunnen ontwikkelen? Zo krijgt ieder kind een persoonlijke aanpak en maken we er een leerzame ontmoeting van in een ontspannen sfeer!